Femarelle® Rejuvanate on suunniteltu noin 40-vuotiaille naisille, joiden ensimerkki vaihdevuosien lähestymisestä on kuukautiskierron muutokset.

Naisen ikääntyessä munasolujen määrä vähenee ja niiden laatu heikkenee. Koska munasarjat tuottavat estrogeeniä, munasolujen väheneminen näkyy kehossa estrogeenitasojen hitaana alenemisena.

Estrogeenitasojen aleneminen voi oireilla esimerkiksi näin:

  •  Mielialan vaihtelut
  •  Unihäiriöt ja unen laadun heikkeneminen
  •  Matalat energiatasot
  •  Ihon elastisuuden vähentyminen ja hiusten laadun heikkeneminen

Elätkö sinäkin nelikymppisen kiireisiä ruuhkavuosia? Silloin voi olla vaikea pysähtyä ja kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiinsa sekä kehon pieniin muutoksiin, jotka voivat liittyä estrogeenitasojen vähenemiseen.

Femarelle Rejuvanate on suunniteltu itsestään huolehtiville naisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä väsymystä sekä auttaa ihon ja hiusten normaalia kuntoa ennen vaihdevuosien alkamista.

Iholle, hiuksille ja vähentämään väsymystä

Femarelle® Rejuvenate -valmisteen pääainesosa on patentoitu DT56a (uutettu käsitellystä ja fermentoidusta soijasta), jota naisten terveyden johtavat asiantuntijat ovat tutkineet ja kehittäneet ja jota naiset ovat käyttäneet 20 vuoden ajan. Femarelle® Rejuvenate sisältää riboflaviinia (B2-vitamiinia), joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, sekä biotiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, tukee hermoston normaalia toimintaa sekä ihon ja hiusten hyvinvointia.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli kaksi kertaa vuorokaudessa (aamuin illoin). Voidaan ottaa ruoan kanssa tai tyhjään mahaan.

DT56a-Glycine max (fermentoitu soijauute)644 mg
Linum usitatissimum (pellavansiemenuute)100 mg
Riboflaviini (B2-vitamiini)2 mg
Biotiini (B7-vitamiini)200 µg
Liivate