Hormoniton Femarelle on luonnollinen helpotus vaihdevuosioireisiin, jotka johtuvat estrogeenin vähenemisestä. Joukko suomalaisia viisikymppisiä naisia kokeili Femarellea kuukauden ajan. Näin he saivat apua muun muassa kuumiin aaltoihin, mielialan vaihteluihin ja uniongelmiin.

Hormonittoman Femarellen tehosta on runsaasti dokumentoitua tutkimustietoa. Mutta tietysti parhaiten Femarellen tehon voi todeta kokeilemalla itse.

Lue lisää Femarellesta ja löydä juuri sinulle sopiva tuote.

Näin testiryhmään osallistuneet naiset saivat apua muun muassa kuumiin aaltoihin, mielialan vaihteluihin ja uniongelmiin:

Vähemmän kuumia aaltoja
”Ennen sain yli 15 kuumaa aaltoa vuorokaudessa, Femarellen aloittamisen jälkeen vain noin viisi päivässä. Olen todella tyytyväinen.”
Leena, 51

Eroon yöhikoilusta
”Oloni on paljon parempi kuin ennen. Yöhikoilu on jäänyt melkein kokonaan pois, joten unen laatu on parempi ja jaksan enemmän. Kuumat aallot vähenivät kymmenestä pariin kolmeen päivässä. Aion jatkaa Femarellen käyttämistä.”
Sari, 58

Lievemmät kuumat aallot
”Kuumien aaltojen määrä lähti laskuun muutaman päivän käytön jälkeen. Kuumien aaltojen määrä lisääntyi heti, kun unohdin ottaa kapselin. Kokonaan en saanut kuumia aaltoja pois, mutta määrä väheni ja aallot tulivat lievempinä.”
Mirka, 48

Syvempi uni
”Käytin aiemmin estrogeenilaastaria, jonka lopetin testiryhmän ajaksi. Yhtäkään kuumaa aaltoa ei tullut, kunhan muistin ottaa kapselin aamuin illoin. Myös uni on ollut selkeästi syvempää ja laadukkaampaa. Tämä hormoniton vaihtoehto jää kyllä käyttöön.”
Outi, 51

Eroon yöheräilystä
”Nuorena nukuin hyvin, mutta parin viime vuoden ajan olen heräillyt yöllä ja saatan valvoa useamman tunnin. Kolmen viikon jälkeen Femarellen aloittamisesta huomasin muutoksen: olen nukkunut hyvin, ja saatan vain kerran yössä herätä vessaan. Myös kuumat aallot ovat selvästi vähentyneet ja lieventyneet – ja pystyn juomaan kahvia hikoilematta! Ainoa miinus on se, että Femarelle pitää muistaa ottaa aamulla ja illalla. Olen ehdottomasti kiinnostunut jatkamaan käyttöä.”
Sirpa, 51

Vähemmän kiukkukohtauksia
”Femarelle on toiminut minulla yllättävän hyvin. Suurin vaikutus on se, että kuumat aallot jäivät jo alkumetreillä vähiin. Nukun sikeämmin ja aamuyön heräilyt ovat selkeästi vähentyneet. Myös kiukkukohtaukset tuntuvat vähentyneen. En ole viime aikoina kiihtynyt niin helposti nollasta sataan kuten aikaisemmin.”
Irene, 54

Enemmän energiaa
”Kuumat aallot loppuivat kuin seinään. Se oli yllätys – ja teinin yksinhuoltajana ja burnoutista toipuvana myös suuri helpotus. Nukuin paljon paremmin jo parin päivän jälkeen. Lisäksi jaksan enemmän ja olen aamuisin innostuneempi ja virkeämpi.”
Annamari, 52

Kohentunut mieliala
”Olen paremmalla tuulella kuin ennen! Lisäksi yöhikoilu ja yöheräily ovat vähentyneet.”
Annika, 50

Näin testi tehtiin:

  • Pyysimme kuumista aalloista, unihäiriöistä ja muista vaihdevuosioireista kärsiviä noin 50-vuotiaita suomalaisnaisia kokeilemaan Femarellea.
  • Naiset testasivat hormonitonta Femarelle® Recharge -valmistetta, joka on suunnattu noin 50-vuotiaille naisille.
  • Testiryhmä käytti Femarellea kuukauden ajan. He ottivat yhden kapselin aamuin illoin.

Mikä Femarelle?

  • Apteekista saatava, paljon tutkittu Femarelle on hormoniton, pehmeä ja luonnollinen tapa huolehtia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi.
  • Tutkimuksissa Femarellella on todettu olleen positiivia vaikutuksia estrogeenitason laskusta johtuviin vaihdevuosioireisiin, kuten kuumiin aaltoihin, uniongelmiin, mielialojen vaihteluun ja yöhikoiluun – ilman hormonihoitoon liittyviä riskejä.
  • Femarelle sisältää ainesosia, jotka muun muassa edistävät hormonitoiminnan säätelyä ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Femarellen pääainesosa on patentoitu DT56a, jota naisten terveyden johtavat asiantuntijat ovat tutkineet ja kehittäneet ja jota naiset ympäri maailman ovat käyttäneet jo 20 vuoden ajan.
  • Femarelle® Recharge sisältää myös B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa, vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukee hermoston normaalia toimintaa sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Voisiko Femarelle toimia sinullakin? Osta oma Femarelle Recharge -valmisteesi täältä.