Femarelle® Recharge tarjoaa luonnollista helpotusta vaihdevuosioireisiin noin 50-vuotiaille naisille, joiden kuukautiset ovat harventuneet tai loppuneet.

Kuukautisten loppuminen on merkki siitä, että vaihdevuotesi ovat todennäköisesti alkaneet. Noin viisikymppisenä naisen kehon estrogeenitaso laskee. Tällöin kehossa tapahtuu muitakin kuin kuukautiskiertoon liittyviä hormonaalisia muutoksia.

Estrogeenitason lasku voi oireilla esimerkiksi näin:

  •  Kuumat aallot ja yöhikoilu
  •  Unihäiriöt ja unen laadun heikkeneminen
  •  Matalat energiatasot
  •  Mielialan vaihtelut
  •  Masennus
  •  Vähentyneet seksuaaliset halut

Onko sinulla klassisia merkkejä vaihdevuosista? Elämänlaatuun vaikuttavien vaihdevuosioireiden kanssa ei kannata jäädä yksin, sillä oireisiin on saatavilla helpotusta.

Femarelle® Recharge on suunniteltu tarjoamaan luonnollista, hormonitonta helpotusta vaihdevuosien oireisiin.

Auttaa säätelemään hormonitoimintaa

Femarelle® Recharge on vaihdevuosi-ikäisille naisille tarkoitettu hormonivapaa ravintolisä. Femarelle® Recharge -valmisteen pääasiallinen ainesosa on patentoitu DT56a (uutettu käsitellystä ja fermentoidusta soijasta), jota naisten terveyden johtavat

asiantuntijat ovat tutkineet ja kehittäneet ja jota naiset ovat käyttäneet 20 vuoden ajan. Femarelle® Recharge sisältää B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa,

vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukee hermoston normaalia toimintaa sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli kaksi kertaa vuorokaudessa (aamuin illoin). Voidaan ottaa ruoan kanssa tai tyhjään mahaan.

DT56a-Glycine max (fermentoitu soijauute)644 mg
Linum usitatissimum (pellavansiemenuute)216 mg
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi)2 mg
Liivate