Femarelle® Unstoppable tukee noin 60-vuotiaiden naisten pitkäaikaista luuston ja emättimen terveyttä vaihdevuosien jälkeen.

Vaikka vaihdevuotesi rankimpine oireineen olisivat jo ohi, estrogeenituotannon hiipuminen vaikuttaa edelleen kehoosi ja saatat kokea muutoksia kehossa.

Estrogeenituotannon hiipuminen tai loppuminen voi oireilla esimerkiksi näin:

  • Luuston haurastuminen  
  • Emättimen limakalvojen kuivuus tai herkkyys
  • Unihäiriöt
  • Matalat energiatasot
  • Altistuminen virtsatieinfektioille

Ovatko vaihdevuotesi jo ohi? Vaihdevuodet ovat ohi, kun estrogeenituotanto on melkein kokonaan loppunut. Kehosta huolehtiminen on erityisen tärkeää myös vaihdevuosien loputtua. Etenkin luusto kaipaa vaalimista: estrogeenituotannon väheneminen vaikuttaa luumassaan ja osteoporoosiriski kasvaa.  

Femarelle® Unstoppable on suunniteltu lisäämään energistä oloa sekä elämänlaatua ja edistämään luuston terveyttä. Femarelle® Unstoppable sisältää D-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään normaalin luuston sekä auttaa vähentämään tasapainovaikeuksiin sekä lihasheikkouteen liittyvää kaatumisriskiä.

Auttaa säilyttämään normaalin luuston

Femarelle® Unstoppable -valmisteen pääainesosa on patentoitu DT56a (uutettu käsitellystä ja fermentoidusta soijasta), jota naisten terveyden johtavat asiantuntijat ovat tutkineet ja kehittäneet ja jota naiset ovat käyttäneet 20 vuoden ajan. Femarelle® Unstoppable sisältää D-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään normaalin luuston sekä auttaa vähentämään tasapainovaikeuksiin sekä lihasheikkouteen liittyvää kaatumisriskiä. Kaatuminen on luunmurtumien riskitekijä 60 vuotta täyttäneiden miesten ja naisten keskuudessa. Riittävä teho saavutetaan, kun D-vitamiinin päivittäinen saanti kaikista lähteistä on 20 mikrogrammaa. Sisältää myös riboflaviinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, sekä biotiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa limakalvoja, ihoa ja hiuksia pysymään terveinä. Femarelle® Unstoppable sisältää myös kalsiumia.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli kahdesti vuorokaudessa (aamuin illoin). Voidaan ottaa ruoan kanssa tai tyhjään mahaan.

DT56a-Glycine max (fermentoitu soijauute)644 mg
D-vitamiini (800 KY)20 µg
Riboflaviini (B2-vitamiini)2 mg
Biotiini (B7-vitamiini)200 µg
Kalsium (karonaattina)160 mg
Liivate